Selectează o Pagină

Zona peco MOL(Alecsandri), vand proprietate compusa din 2 case in aceeasi curte si 7, 3 ari teren (5744)

195.000 

Zona buna ,foarte aproape de peco MOL de pe Vasile Alexandri, vand proprietate compusa din 7,30 ari de teren si 2 case in aceeasi curte. Ideala atat pentru locuinta a doua familii cat si pentru sedii firma, birouri, cu o pozitie buna la strada principala si acces facil, prima casa fiind o casa mai veche combinata din caramida cu voiog in suprafata de 117 mp construiti, pe un singur nivel, compartimentata in 4 camere, o baie si o bucatarie, finisata cu microcentrala proprie, gresie, faianta, parchet, termopan, izolata exterior, acoperis din tabla.
Cea de-a doua casa , constructie noua (1998) din caramida P+1+pod, in suprafata construita de 220 mp, compartimentata in 4 camere, bucatarie, 2 bai, casa scarilor, izolata exterior, cu microcentrala proprie, gresie, faianta , parchet, termopan.Casele sunt contorizate individual(apa, gaz, curent) iar in curte exista si o anexa-garaj in suprafata de 17mp.
Merita vazuta!!

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 5744 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zona peco MOL(Alecsandri), vand proprietate compusa din 2 case in aceeasi curte si 7, 3 ari teren (5744)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pin It on Pinterest

Share This