Selectează o Pagină

Zona Colonia Topitorilor, 2 casute in aceeasi curte cu aproximativ 6 ari teren (5596)

105.000 

Zona Colonia Topitorilor, vand proprietate comnpusa din 2 casute in aceeasi curte +6 ari de tern imprejmuit, cu gard efectuat in partea de catre strada.Pozitie excelenta, linistita, usor accesibila din strada asfaltata , contorizata individual la toate utilitatile apa, gaz, curent, canalizare.
Prima casa e o casa de locuit in suprafata aproximativa de 90mp, compartimentata in hol intrare, 2 camere decomandate, o mica bucatarie, baie, terasa si zona de depozitare.Casa este constructie din caramida, izolata exterior, cu acoperis din tabla nou, instalatia npentru incalzire efectuata(insa fara microcentrala) termopan, gresie, faianta si parchet tip podele.

Cea de-a doua casuta este considerata o casuta de vara, veche, combinata caramida cu vaiog, in suprafata aproximativa de 30mp, compartimentata in camera de locuit, o baie si o terasa.Aceasta casuta nu este renovata, detine un convector vechi si un boiler.

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 5596 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zona Colonia Topitorilor, 2 casute in aceeasi curte cu aproximativ 6 ari teren (5596)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This