Zona Babes, vand proprietate deosebita!Merita vazuta! (4149)

365.000 

 Zona Victor Babes, pozitie foarte usor accesibila, cu panorama frumoasa, vand proprietate compusa din:
Casa(proiect exclusivist) P+1, in suprafata construita de 414 mp, suprafata utila 300 mp,suprafata terase 104 mp.
Suprafata totala a terenului 982 mp. Casa este compusa din:
Parter:hol intrare, living spatios cu dinning, bucatarie,camara, zona de terasa inchisa cu usi culisante,camera tip birou(pretabila si pentru dormitor), baie, camera tehnica, camera spalatorie,
La etaj 4 dormitoare, din care unul matrimonial(cu baie proprie), hol spatios si inca o baie ce serveste celorlalte dormitoare. Casa detine terase foarte generoase ce confera o priveliste superba, atat catre oras cat si catre partea de deal. In curte, cu acces direct din strada, exista o constructie separata(2 garaje cu inchidere-deschidere electrica)plus o zona de depozitare. Curtea este amenajata cu brazi, tuia, trandafiri, gazon , vita de vie,o zona de gradina pentru legume si pomi fructiferi.
Totodata exista si posibilitatea de amenajare piscina( fiind efectuata alimentarea cu apa si scurgere in zona de gradina) In curte exista o terasa mare pe care este amenajat un grill cu zona de gatit, avand sistem de acoperire tip prelata electrica. Imobilul este construit in anul 2006, din caramida, izolat exterior, hidroizolatia la acoperis fiind realizata cu membrana cauciucata tip Prelasti. Tamplaria geamurilor este de tip termopan, cu deschidere dubla , iar in anumite zone cu deschidere tip culisant.Finisajele sunt de calitate superioara, baile gresiate, faiantate si echipate cu obiecte sanitare, iar in camere si hol parchet masiv.
Livingul detine un semineu pe lemne ce poate asigura si incalzirea pe timp de iarna in anumite zone. Separat exista o microcentrala pe gaz marca Buderus, climatizare, sistem de alarma, interfon. Utilitatile sunt toate contorizate individual la reteua orasului. Proprietatea este imprejmuita cu garduri inalte, cu fundatie din beton si zidarie combinata cu fier forjat. Se vinde mobilata si utilata(exceptie facand obiectele de decor si obiectele personale).

 

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 4149 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zona Babes, vand proprietate deosebita!Merita vazuta! (4149)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This