Vila la 9 km de oras – finisata ultramodern cu finisaje de calitate (4498)

155.000 

 

Casa situată in localitatea Ocoliș, dispusa pe 3 nivele (demisol+parter+etaj) in suprafata utila de 275 mp, teren 10 ari.Casa a fost construita in 2014/2015, cu finisaje de înaltă calitate, acces din sosea asfaltata, dispune de toate utilitatile.

Demisol = două garaje de cca. 23 mp fiecare, precum și un spațiu generos, ce poate primi destinația de cramă /sală de forță /saună, precum și o zonă de acces spre interior (parterul casei).
Parterul casei = suprafata 110 mp, spațiu de zi – open space, living și dinning, dormitor oaspeți, baie de serviciu, un hol, bucătărie și o cameră tehnică. Parterul este finisat cu materiale premium (pardosea din piatră naturală – botticino, import Italia), mobilierul fiind din lemn masiv cu furnir din stejar și canapele din piele naturală.
Etajul = este compus din două dormitoare fiecare cu acces la balcoane exterioare (din care unul matrimonial însumând cca. 38 mp), dressing, spațiu de zi și o baie. Etajul are pardosea din parchet triplu stratificat, casa scării fiind prevazută cu o balustradă din sticlă securizată.

Proprietatea este prevazută cu alei exterioare și terasă deschisă, toate fiind placate cu piatră naturală (andezit fiamat și tăiat de fabrică), iar intrarea în curte (platformă acces auto) este finisată- placată cu piatră naturală andezit scapițat manual.

Proprietatea deține doua anexe :
• construcție având destinația lemnarie + magazie scule+ spațiu relaxare/țarc câine, în suprafață de 32 mp, cu fundație de beton armat, structura și finisaje din lemn și acoperiș de tablă – lindab.
• Un foișor în suprafață de 16 mp, cu fundație din beton armat, coloane/stâlpi din cărămidă și sarpanta din lemn, ultrafinisat (placat cu piatră naturală-calcar) fiind prevăzut cu afumatoare, zona de grill, plita cu soba, cuptor, blat de lucru, aragaz și chiuveta.
• Ambele anexe sunt prevazute cu utilități, respectiv instalație electrică și apa curenta rețea.
Proprietatea  este împrejmuită în totalitate cu garduri, respectiv panouri de plasa sudata plastifiată, iar două laturi (frontal, la strada și partea estică) cu gard cu fundație din beton și panouri din lemn, acestea fiind finisate în vara anului 2019.
Curtea este amenajată cu gazon, pomi fructiferi, viță de vie, gard natural din carpen.
Alte particularități ale construcției :

• Sistem de încălzire dual – centrala termica pe gaz Viessman, 35kW., respectiv o centrala termică pe lemn Atmos 40kw, cu puffer de 1500 litri, complet automatizata cu termostat de camera.
• Toate utilitățile gaz, curent, apa, canalizare.
• Acoperiș lindab, cu șarpantă/ asteriala lemn, schimbat în anul 2009, podul fiind izolat suplimentar (osb și vata minerala cu aluminiu) în toamna anului 2019.
• Aer condiționat parter (unitate Daikin, capacitate 22.000 btu) și etaj (marca Romstal 12.000 btu).

Casa se vinde complet utilata și mobilata conform pozelor.

 

Agent: Crina Dumitrescu
Email agent: crinam_okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0749-483.162
Cod Produs: 4498 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vila la 9 km de oras – finisata ultramodern cu finisaje de calitate (4498)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This