Selectează o Pagină

Victoriei , zona Marul de Aur, vindem proprietate compusa din 2 case duplex , 14 ari teren, piscina si curte superba (5060)

310.000 

Victoriei , zona Marul de Aur, vindem o proprietate cu acces facil din drumul asfaltat, compusa din 2 case tip duplex, constructie anul 2000, caramida si stalpi de beton armat ,izolata exterior cu vata bazaltica de 6 cm, acoperis tip sindrila bituminoasa, fatada efectuata, P+1+M,
fiecare parte de duplex compartimentata astfel

Parter -garaj dublu pentru 2 masini, atelier,zona cu destinatia sala de sport, camera tehnica, beci si camara
La etaj hol intrare, baie, living , bucatarie, dormitor, birou si 2 terase(una orientata in fata iar cea de-a doua inspre curte), casa scarii pentru acces la mansarda
Iar la mansarda( inalta) , o zona tip hol-biblioteca, baie ce serveste celor 2 dormitoare standard si un dormitor matrimonial(cu baie proprie). Peste mansarda este turnat planseu din beton.

Se vand partial mobilate , cu mobila+electrocasnicele din bucatarii si corpuri mobilier bai, mobilier terase si foisor.

Duplexurile sunt pozitionate in oglinda, fiecare parte avand o suprafata utila de 250 mp+53 mp terase, iar terenul aferent in suprafata de 14 ari este imprejmuit cu gard efectuat cu fundatie de beton si fier forjat.Portile de acces in curte si garaje sunt automatizate.

Casele detin microcentrale proprii, contorizari individuale la toate utilitatile(apa, gaz, curent, canalizare) climatizare, finisate cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usi interioare din lemn, iar una dintre cele 2 case detine o mica crama, cea de-a doua casa detinand un jacuzzi si o sauna.

Curtea de o adevarata splendoare, cu vegetatie matura constand in brazi, tuia, stejar, nuc, tei, alun, tisa, pin, mesteceni, ulm , flori de diferite specii , adaposteste un foisor cu zona de grill si cuptor, alaturi de o piscina cu dimensiunile de 10×4, conferand un adevarat confort al unui concediu permanent in propria locuinta.

Tinand cont de avantajul detinerii unei curti atat de frumoase si a piscinii, consideram ca ar fi pacat ca cele doua case sa fie vandute separat, insa suntem deschisi si la aceasta varianta.Pretul pentru intreaga proprietate este de 310000 euro, iar pentru vanzare separata este discutabil.

Proprietatea este ideala pentru locuit cat si pentru diverse alte activitati gen casa de batrani, after school, pensiune, sediu firma IT.

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 5060 Categorii: , , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Victoriei , zona Marul de Aur, vindem proprietate compusa din 2 case duplex , 14 ari teren, piscina si curte superba (5060)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This