Selectează o Pagină

Tautii de Sus, casa stil mediteranean, 180mp utili, 8 ari teren, ultrafinisata, mobilata si utilata modern (5758)

197.000 

 

Casa superba tip mediteranean in suprafata utila de 180mp si teren aferent de 8 ari, situata in Tautii de Sus, intr-o zona linstita cu acces facil la drumul principal.
Compartimentata in living open space cu dinning si bucatarie, 3 dormitoare ( unul matrimonial cu baie proprie), 3 bai, camera tehnica, camara pentru alimente, hol foarte spatios, garaj pentru 2 masini cu inchidere automatizata, curte amenajata cu gazon.
Constructie din caramida cu planseu din beton si posibilitate de mansardare, acoperita cu tigla Bramac, izolata exterior, finisata cu materiale premium de cea mai buna calitate, dotata cu microcentrala cu incalzire in pardoseala, aer conditionat, sistem de aspirare prin perete cu iesire in mai multe zone ale casei, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, geamuri termopan triplan Salamander, alarma si sistem de supraveghere.

Constructie facuta de catre proprietari (poze disponibile din fiecare etapa a construirii si finisarii casei).
Chiar merita vazuta!

 


Imobilul nu mai este disponibil.
Agent: Pogăciaș Carmen
Email agent: carmen.okimobiliare@gmail.com
Telefon agent: 0723-111.609
Cod Produs: 5758 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tautii de Sus, casa stil mediteranean, 180mp utili, 8 ari teren, ultrafinisata, mobilata si utilata modern (5758)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pin It on Pinterest

Share This