Tauti Magherausi, zona Primărie, vand casa noua cu 18 ari teren (4252)

127.000 

Tautii Magheraus, zona Primărie, vand proprietate foarte frumoasa, compusa din casa P+1, construcție noua din caramida, in suprafata de 280mp construiti desfasurati si o suprafață mare de teren – 18 ari.
Casa este compartimentata astfel: la parter o bucătărie cu dinning, living(cu posibilitate șemineu), hol, baie foarte spațioasă, camera tehnica și camera tip spălător, un dormitor și acces pe terasa în lateral si în partea din spate. La etaj sunt 2 dormitoare matrimoniale(cu zona de dressing și baie) plus o zona deschisa foarte spațioasă ce se poate transforma în al 4-lea dormitor și acces într-o terasa mare cu o priveliște superba.
Casa este construita cu materiale de foarte bună calitate, este racordata la toate utilitatile(gaz, curent trifazic, apa de la retea+fântână în curte, fosa septica cu posibilitatea de racordare și la canalizare), acoperiș din tabla Lindab, tâmplărie PVC 7 camere și 3 sticle(4 anotimpuri) și se vinde la stadiul de semifinisat interior cu pereți și tavane finisate(fără culoare), toate instalațiile electrice, sanitare și de încălzire pe poziții.
Merita văzută!

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 4252 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tauti Magherausi, zona Primărie, vand casa noua cu 18 ari teren (4252)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This