Selectează o Pagină

Mihai Eminescu, zona Castel, vand casa P+1, partial finisata, cu teren 5,65 mp (5100)

139.000 

Mihai Eminescu, zona Castel Transilvania, pozitie excelenta pe strada inchisa, vindem casa P+1, constructie din caramida, izolata exterior cu polistiren de 10cm, fatada efectuata, acoperis tigla ceramica Tondach, racordata la toate utilitatile+fosa septica racordata la colectarea apelor pluviale(apa,gaz, curent, canalizare), microcentrala pe gaz cu instalatie in PPR+semineu functional, usi interioare din lemn.
Casa are o suprafata utila de aproximativ 150mp+terasa mare la etaj si o terasa mica in partea din fata a casei.Terenul aferent este in suprafata de 565mp si ofera o priveliste superba si trafic redus, casa fiind pozitionata la capatul strazii.Elevatia, trotuarele si aleile din curte sunt pavate cu piatra naturala , sunt efectuate drenuri perimetrale , garduri finalizate in proportie de 80%. Accesul este facil iar in curte se gasesc pomi fructiferi deja pe rod.
Parterul casei in suprafata de 88mp este finisat si compartimentat astfel
-hol intrare, bucatarie inchisa, living, hol intermediar, baie mare, dormitor si casa scarii+2 incaperi una cu destinatia de camera tehnica iar cealalta cu destinatia de atelier.
Etajul este nefinisat interior(stadiul de rosu), cu geamurile termopan montate, partea de instalatie electrica trasa si lasata la nivel de doza, fiind compartimentat in 2 dormitoare mari, o baie si o zona de relaxare(biblioteca, birou)+o terasa mare superba in partea din spate a casei.Intre etaje este turnat planseu de beton.
Proprietatea merita vazuta!

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 5100 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mihai Eminescu, zona Castel, vand casa P+1, partial finisata, cu teren 5,65 mp (5100)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This