Selectează o Pagină

Exclusivitate! Satu Nou de Jos, casa P+1 in suprafata de 212mp si 10 ari teren, finisata si mobilata integral (5815)

265.000 

 

Casa P+1 si pod in suprafata utila de 212mp si 10 ari de teren, construita din caramida, izolata exterior, situata in Satu Nou de Jos intr-o zona usor accesibila din drumul national.
Compartimentata in living cu dinning, bucatarie foarte spatioasa, 3 dormitoare, birou, 3 bai, dressing, balcon deschis, terasa acoperita, garaj si pod cu posibilitate de mansardare.
Dotata cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, microcentrala,semineu functional pe lemne, racordata la toate utilitatile ( gaz, curent, canalizare, apa).

Casa se vinde mobilata integral cu mobila de foarte buna calitate si utilata complet, electrocasnice noi in garantie marca Bosch ( conform pozelor).
Curtea este amenajata cu gazon cu system de irigatie automatizat, arbusti ornamentali, fantana si alei pietonale placate cu piatra naturala, sistem de supraveghere video exterior,porti automatizate cu deschidere din telecomanda (fara role) imprejmuita cu gard pe toate laturile.

Proprietate deosebita, chiar merita vazuta!
Se accepta schimb cu apartament zona centrala, teren sau masini de lux plus diferenta.

 

 


Imobilul nu mai este disponibil.
Agent: Pogăciaș Carmen
Email agent: carmen.okimobiliare@gmail.com
Telefon agent: 0723-111.609
Cod Produs: 5815 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Exclusivitate! Satu Nou de Jos, casa P+1 in suprafata de 212mp si 10 ari teren, finisata si mobilata integral (5815)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pin It on Pinterest

Share This